Seizoenenklok of menstruatiecyclusklok

Seizoenen- of menstruatieklokken van Inner Seasons (UK)

Met de menstruele cyclusklok van Inner Seasons volgt je je menstruatiecyclus en word je ondersteund in je dagelijkse bewustzijn van je eigen cyclus. Het bewust ontdekken en doorlopen van de 4 fasen van je cyclus is een stimulerend avontuur dat de manier waarop je je lichaam en leven als vrouw ervaart, verandert. Moonflower Yoga is groot fan van deze klokken die je helpen je bewustzijn van je eigen cyclus te vergroten.

De 2 varianten van de seizoens- of menstruatiecyclusklok

Hoe werkt de klok?
De seizoenen- of menstruatiecyclusklok is je persoonlijke kaart en kompas dat je helpt aanwezig te blijven bij de wijsheid van je fysieke lichaam. Het helpt je om meer ‘in flow’ te leven met je natuurlijke ritme.

De klok werkt op een AA-batterij en is gemakkelijk te gebruiken. Je zet de wijzer op dag 1 wanneer je menstruatie begint en de wijzer beweegt eenmaal per dag naar voren, waardoor die in 29 dagen een volledige rotatie maakt.

Terwijl je door je innerlijke seizoenen reist, word je er bijvoorbeeld aan herinnerd om te vertragen en vriendelijker voor jezelf te zijn tijdens je premenstruele fase wanneer je je gevoeliger voelt of word je aangemoedigd om je comfortzones te eren wanneer je lichaam en hersenen worden uitgedaagd. Door bewust in contact te komen met het natuurlijke ritme van je lichaam, ontgrendel je voorheen verborgen en inspirerende aspecten van je vrouwelijke aard en zul je elke dag van de maand graag vrouw zijn.

Deze mooie klokken zijn verkrijgbaar bij Inner Seasons uit de UK. Mocht je het lastig vinden om de Engelstalige site te lezen, stuur dan een mailtje naar sandra@moonfloweryoga.nl dan helpt ze je graag op weg in het bemachtigen van je eigen klok!