Over Sandra

Sandra & Moonflower Yoga

Hi, leuk je te ontmoeten! Mijn naam is Sandra en ik ben werkzaam als yoga docent en energetisch lichaamswerker. Ik nodig uit tot het terug in contact komen met je cyclische aard. Via de beleving van de wisselende energieën van de seizoenen, de maancyclus, de menstruatiecyclus en meer.

In mijn lessen, workshops en sessies bied ik tools voor self-empowerment. Ik geloof dat wanneer jij naar jezelf durft te luisteren, als cyclisch wezen, dat jij weet wat voor jou het beste is op elk moment.

Cycle awareness – your built in spiritual practice

A. Pope & S. Hugo Wurlitzer, Wild Power

Sandra

Achtergrond

Als voormalig senior webmaster en Thaise yogamasseur, werk ik al sinds 2015 als yogadocent. Naast actieve en mindful flow lessen, bied ik met met passie de meer zachtere en rustigere yogavormen aan, zoals yin en restorative. In deze yogavormen krijg je meer de tijd om te ervaren, te voelen, de sensaties in het lichaam waar te nemen. Stilte op te zoeken en te ontdekken wat zich dan ontvouwen wil.

Yoga Nidra, een meditatievorm, is een grote liefde die ik graag deel. De reis naar en door het onderbewuste is een ervaring die ik iedereen gun.

En via Craniosacraal Lichaamswerk laat ik je in contact komen met “de kracht van zacht”. Je lichaam wordt uitgenodigd het zelfherstellend vermogen alle ruimte te geven, wat kan voelen als thuis komen bij jezelf.

Wie weet tot binnenkort, op de yogamat, op de behandeltafel of bij één van de workshops!