Maanklok

Maanklokken van Inner Seasons (UK)

Terwijl de maan rond de aarde zweeft, heeft haar aantrekkingskracht een ongelooflijk effect op de natuur en watermassa’s van de aarde en die van ons eigen lichaam. Met deze klok kunnen zowel vrouwen als mannen een grotere verbinding met de natuur ontdekken. Moonflower Yoga is groot fan van deze klokken die je helpen de stand van de maan per dag te volgen en daarmee je eigen innerlijke emotionele fasen.

De 3 varianten van de maanfase-klok

Hoe werkt de klok?
De maanfase-klok werkt op een AA-batterij. In 29,5 dagen brengt de klok het bewustzijn van de huidige maanfase rechtstreeks je huis of je werkruimte binnen. Het perfecte cadeau voor elke maanliefhebber

De maancyclus wordt vooral relevant voor vrouwen die geen menstruatiecyclus meer hebben, omdat het je in staat stelt op een cyclische manier te blijven leven als je menstruatie voorbij is.

Deze mooie klokken zijn verkrijgbaar bij Inner Seasons uit de UK. Mocht je het lastig vinden om de Engelstalige site te lezen, stuur dan een mailtje naar sandra@moonfloweryoga.nl dan helpt ze je graag op weg in het bemachtigen van je eigen klok!