Jouw Cyclus

Je menstruatiecyclus als krachtbron (her)ondekken

Hoe zou het zijn om je menstruatiecyclus als je persoonlijke krachtbron te ervaren? Dat je je in je kracht voelt gezet in plaats van dat je je menstruatie(cyclus) als een last voelt?

Doe mee en ontdek met een kleine groep vrouwen hoe het is om een nieuwe relatie op te bouwen met deze natuurkracht die je binnen in je draagt.

Vrouwencirkels Je menstruatiecyclus als krachtbron (her)ontdekken
De vrouwencirkels van Moonflower Yoga laten je door het jaar heen in meerdere sessies (her)ontdekken hoe het is om als vrouw in je kracht te staan. Door je relatie met je menstruatiecyclus te hervinden en die nieuw leven in te blazen, zul je merken hoe je je niet alleen van binnenuit meer verbonden voelt, maar ook hoe de maan(cyclus) en de jaargetijden meer betekenis krijgen in je leven. Doe mee en (her)ontdek de vrouwelijke kracht in je eigen cyclische aard.

Tijdens de sessies duiken we de verschillende lagen van de cyclus in en doe je ervaringen op met behulp van begeleide meditaties die passen bij de verschillende fases van de cyclus.

De vrouwencirkels zijn ook toegankelijk voor vrouwen die een onregelmatige cyclus of geen menstruatiecyclus (meer) hebben. Zelfs als je in of voorbij je menopauze bent kan de kennis over de menstruatiecyclus je nog steeds helpen in het (her)ontdekken van je innerlijke vrouwelijke kracht.

De inhoud van de sessies is gebaseerd op het werk van Alexandra Pope en Sjanie Hugo Wurlitzer, oprichters van Red School en schrijvers van het boek Wild Power.Reviews

Dank jullie wel lieve soulsisters voor dit mooie avontuur. Ik heb het super gekoesterd en gewaardeerd. Wat een mooie reis hebben we samen gemaakt en zullen we nog maken. Dank jullie wel voor jullie liefde, vertrouwen, veiligheid en gezelligheid, jullie luisterend oor en oog. Ik ben zo dankbaar voor deze cursus. Ik ging er erg open in, nieuwsgierig, leergierig en het heeft me zo veel gebracht en zal me nog veel brengen, dank.

Yvonne, deelneemster cursus januari-maart 2020

Lieve Sandra, wil je heel graag bedanken voor de sessies die we samen met jou hebben beleefd. Je hebt dat zo goed en zo integer, met respect voor ons allemaal gedaan. Dit verdient een hele mooie pluim. Keep up the good work en the good spirit en dank, dank voor alle inzichten die ik heb mogen opdoen.

Sonja, deelneemster cursus januari-maart 2020

Het was een mooie intieme verbindende cirkel met mooie vrouwen. Het delen was heel waardevol en inzicht krijgen in iets wat eigenlijk heel krachtig en mooi is ipv vervelend en ongewenst. Hulde ook aan jou hoe je het weer zo mooi begeleid hebt in alle sereenheid en in een veilige bedding. Ik voel mij dankbaar dat ik erbij mocht zijn.

Marjon, deelneemster introductie-event april 2020

Het was een hele mooie zondagavond, echt een mini retreat in huis. Prachtig om online ook de verbinding te kunnen voelen tussen vrouwen. Dank je wel Sandra voor de mooie begeleiding en de veilige plek die je gecreƫerd hebt voor alle verhalen en ervaringen.

Marloes, deelneemster introductie-event april 2020