Agenda 2023

Workshops, vrouwencirkels en pop-up yogalessen

OKTOBER

Zondag 08 oktober 2023 – 15.00u – 17.30u
WORKSHOP: Van rollercoaster mind naar aarden
Aandachtsatelier, Breestraat 101 te Beverwijk

Je kent het vast wel, dat hoofd dat maar niet stil wil staan, terwijl je niks liever wilt dan ontspannen. Dat to do-lijstje dat maar langer wordt, terwijl je eigenlijk zo verlangt naar een break. Even niks doen, maar niet meer weten hoe je tot rust kunt komen of hoe je dat jezelf kunt gunnen.

Hoe komt dat nou die onrust? En wat kun je doen om uit die spiraal van rusteloosheid te stappen? Daar gaan we in deze workshop “Van rollercoaster mind naar aarden” op in.

Verwacht chakra informatie, ademhalingsoefeningen, meditaties en onderlinge uitwisseling. Dit alles in een knusse setting van maximaal 6 personen.


Zondag 15 oktober 2023 – 15.00u – 17.30u
WORKSHOP: Van rollercoaster mind naar aarden
Aandachtsatelier, Breestraat 101 te Beverwijk

Ons hart heeft de kracht om als een alchemist datgene wat het (aan)raakt te transformeren. Mits je bereid bent te luisteren en te voelen. Maar hoe doe je dat, luisteren naar je hart?

Vanuit het perspectief van de 7 hoofdchakra’s, vervult het hartchakra een brugfunctie. Vanuit de eerste 3 centra die je helpen te aarden in je lichaam en op gezonde wijze in contact te staan met je omgeving, begeleidt het hart (het 4e chakra) je naar de 3 hogere, meer spirituele energiecentra. 

Wat is er binnen in jou klaar voor alchemie of transformatie? Waar verlangt jouw hart naar? Dat gaan we ontdekken in deze workshop “Meer in contact met je hart”.

Verwacht chakra informatie, yoga nidra, meditaties en onderlinge uitwisseling. Dit alles in een knusse setting van maximaal 6 personen.


VROUWENCIRKELS 2023

De volgende vrouwencirkels van Moonflower Yoga staan ingepland.
Wil je je alvast aanmelden of meer informatie ontvangen over één of meerdere cirkels ga dan naar de evenementenpagina op Momoyoga.

NOVEMBER

Zondag 12 november 2023 – 15.00u – 17.30u
Vrouwencirkel: Menopauze

DECEMBER

Zondag 10 december 2023 – 13.30u – 17.30u
Retreat: Innerlijke winter